top of page
Verbo Foto's (7 of 13).jpg

Diensten en Oplossingen

Voor milieuvriendelijke oplossingen voor productieafval van kunststof en papier zit u bij Ipt recycling goed!

Kunststofafval een herbestemming geven is de corebusiness van Ipt recycling.

Kunststofafval een herbestemming geven is de corebusiness van Ipt recycling. Voor opdrachtgevers worden afvalstromen uit handen genomen. De kwalitatief hoogwaardige verwerking leidt tot een eindproduct dat gereed is voor nieuwe toepassingen. Adviseren vanuit een brede expertise is voor Ipt recycling vanzelfsprekend. Door te handelen naar procedures en regelgeving wordt het milieu ontzien en heeft de opdrachtgever een zorg minder.

  

De shredders van Ipt recycling zijn een investering in een beter milieu. De indrukwekkende apparatuur heeft diverse capaciteiten en eigenschappen. Het gaat spelenderwijs om met onder meer grote, zware brokken kunststofafval. Door dat restmateriaal zoals zand en metaal er uit wordt gefilterd en gezeefd kunnen uiteenlopende kwaliteiten en soorten worden verwerkt. Het schone eindproduct vindt zijn weg naar spuitgieterijen, de folie-industrie of gaat op in kunststofplaten. Het extruderen van maalgoed naar korrel is eveneens een discipline van Ipt recycling. Daarmee nemen de mogelijkheden op een nieuw leven in de wereld van kunststof toe.

  

Opdrachtgevers terzijde staan en hun afvalstromen uit handen nemen. Het zijn de doelstellingen van de afdeling ‘loonproductie’ van Ipt recycling. Het bedrijf heeft milieuvriendelijke oplossingen voor productieafval van kunststof en papier. Daarmee opent de weg naar nieuwe toepassingen. De nadruk ligt op kunststof. Daarvoor heeft Ipt recycling geïnvesteerd in moderne verwerkingskanalen. Het gehele logistieke traject van container tot transport, ook internationaal, is bij Ipt recycling in ervaren en vertrouwde handen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? 

DSC00184.ARW

CERTIFICERINGEN 

Voor de industrie waarin Verbo Group recycling wereldwijd opereert is het belangrijk dat alles gedaan wordt volgens de regelgevingen van de betreffende landen waar de stromen worden afgenomen en naar toe worden gebracht.

 

Verbo Group wordt dan ook jaarlijks officieel gecontroleerd door hun belangrijkste leveranciers op de geldigheid van alle certificaten. De belangrijkste certificaten voor Verbo Group zijn dan ook de ISO 9001, NIWO en de AQSIQ Certificate. Indien het noodzakelijk is voor Verbo Group om nieuwe certificaten te behalen is die mogelijkheid altijd aanwezig. Het gemak voor de leveranciers van de afvalstromen staat hier dan ook voorop. 

Certificates.png
bottom of page